Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni

İşbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme Metni (“Bilgilendirme Metni”), Happy Kalkan Hotel (“Şirket”) olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla, KVKK’da yer alan “Veri Sorumlusu’nun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 10. ve “İlgili Kişinin Hakları” başlıklı 11. maddesi çerçevesinde; hangi amaçla kişisel verilerinizin işleneceği, işlenen kişisel verilerinizin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel verilerinizin toplanmasının yöntemi, hukuki sebebi ve KVKK’nın 11. maddesinde sayılan diğer haklarınızla ilgili olarak size bilgi vermek ve aşağıdaki hususlarda onayınızı almak amacıyla sunulmaktadır.

  • Bize sağladığınız kişisel verilerin gizliliğini ve güvenliğini korumaya önem veriyoruz. Bu doğrultuda, kişisel verilerinizi yetkisiz erişim, zarar, kayıp veya ifşaya karşı korumak için gerekli teknik ve idari güvenlik önlemlerini almaktayız.

Verilerinizi Hangi Amaçlarla Topluyoruz?

  • Şirket, internet sitesi ve bu aydınlatma metninde yer verilen diğer kanallar vasıtasıyla paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi, yine bu aydınlatma metninde belirtilen amaçlar ile sınırlı olarak işlemektedir.
  • Şirketin açık adresi Kalamar yolu, Akdeniz Caddesi Palmiye Sokak 35-41, 07580 Kaş/Antalya Vergi No: 3810976721’dir. KVKK açısından Şirket “Veri Sorumlusu” sıfatıyla faaliyet göstermektedir.
  • Şirket internet sitesini ziyaret ettiğinizde ve/veya Şirket ile kişisel verilerinizi bu aydınlatma metninde belirtilen işleme amaçları kapsamında kullanılmak üzere paylaştığınızda, bu aydınlatma metninde hükümler konusunda bilgilendirilmiş kabul edilirsiniz.
  • Toplanan kişisel verileriniz, Kanun tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Şirket tarafından aşağıda yer alan amaçlar doğrultusunda işlenebilecektir:
  • İş süreçlerinin ve sunduğumuz hizmetin iyileştirilmesine yönelik önerilerin alınması ve değerlendirilmesi,
  • Müşteri veya ziyaretçi ilişkileri yönetim süreçlerinin yürütülmesi,
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi ile talep ve şikayetlerin takibi doğrultusunda ziyaretçilerimiz arasında isim ve soy isminizle ayırt edilebilmeniz,
  • Hizmet ve faaliyetlerimize ilişkin her türlü soru ve şikayetinize, sorduğunuz soru başlığı üzerinden sınıflandırarak cevap verilebilmesi,
  • Hizmet ve faaliyetlerimize ilişkin her türlü soru ve şikayetinize, tarafımıza iletmiş olduğunuz bilgileriniz özelinde iç araştırmalarımızı gerçekleştirerek talebinize en uygun şekilde geri dönüş yapılabilmesi,

Rezervasyon sürecinin tamamlanması

  • Rezervasyon esnasında tarafınızca talep edilen ek hizmet ve isteklerin yerine getirilmesine yönelik çalışmaların yürütülmesi,
  • Şirket tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi,
  • Şirket’in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası,
  • Şirket’in ve Şirket’le iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini,
  • İlgili mevzuat hükümleri gereği akdettiğimiz sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek, yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek,
  • Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda talep halinde ve mevzuat gereği kamu görevlilerine bilgi verebilmek,
  • Doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılmak
  • Şirket olarak, Veri Sorumlusu sıfatıyla, başta 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”), 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat ve bunlarla sınırlı olmaksızın ilgili tüm mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde ve müşterilerimizin, hizmetlerimizden faydalanabilmesi amacıyla; kişisel verilerinizin (Ad-Soyad, T.C. kimlik numarası, Pasaport Numarası, Doğum Yılı, E-posta adresi, Telefon numarası, Adres bilgisi, Kullanılan çerezler vasıtasıyla elde edilen bilgiler, Kart Numarası, Son Kullanma Tarihi, CVV kodu) tarafımızla paylaşması halinde açık rızanıza istinaden şirketimiz, kişisel verileri elde edebilecek, kaydedebilecek, muhafaza edebilecek, hizmetlerini devam ettirebilmek amacıyla güncelleyebilecek, yeniden düzenleyebilecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklayabilecek, devredebilecek, aktarabilecek, paylaşabilecek ve kanunların cevaz verdiği diğer şekillerde gerekli idari ve teknik önlemleri alarak işleyebilecektir.
  • Şirket’e yaptırdığınız rezervasyonlar esnasında veya konaklama sürecinde, tarafınızın kendi rızası ile özel istek ve hizmet kapsamında bizlere iletmiş olduğu, özel nitelikli sağlık verileriniz talebiniz doğrultusunda memnuniyetiniz kapsamında hizmet vermek amacı ile islenecek olup, yalnızca KVKK 6. Maddesinde öngörülen kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik ve tıbbi teşhis tedavi ve bakim hizmetlerinin yürütülmesi, kapsamında sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler ve yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşılacaktır.

Hakkınızda Hangi Kişisel Verileri Hangi Yollarla Topluyoruz?

  • Doğrudan sizin tarafınızdan sağlanan kişisel veriler: Tarafımıza sizin ilettiğiniz tüm bilgi ve belgeler.
  • Üçüncü kişilerden sizinle ilgili olarak toplanan kişisel veriler: Şirketin işbirliği yaptığı kurum ve kuruluşlar veya anlaşmalı satıcılardan, Emniyet Genel Müdürlüğü, Risk Merkezi resmi kurumlardan toplanan bilgi ve belgeler.
  • Çerezler ve benzeri teknolojiler vasıtasıyla topladığımız kişisel verileriniz, Kanun’a uygun olmak kaydıyla Şirketimizin çağrı merkezi, Şirket ve/veya anlaşmalı kurum (internet siteleri) ve benzeri diğer kanallar aracılığı ile otomatik ya da otomatik olmayan yollarla, yazılı, sözlü ya da elektronik ortamda toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?

Şirketimiz, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; müşterilerin açık rızasına istinaden veya tabi olduğumuz mevzuat başta olmak üzere KVKK m. 5/f.2’de öngörülen diğer hallerde KVKK’da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, müşterilerimize hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla;

  • Gerekli sözleşme ve sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmek adına ortaklaşa çalıştığımız veya hizmet aldığımız bankalara,
  • İş süreçlerimizi hukuka ve diğer meşru menfaatlerimize uygun yürütebilmemiz, olası bir yargı sürecinde savunma hakkımızı kullanabilmemiz amacıyla; avukatlara, denetçilere, vergi danışmanları ile danışmanlık hizmeti aldığımız diğer üçüncü kişilere,
  • Hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmemiz amacıyla; hukuka ve usule uygun olması koşuluyla düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile mahkeme ve icra müdürlükleri gibi ilgili resmi kurumlara ve kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili olan diğer kamu kurum veya kuruluşlarına,
  • Taleplerinizin yerine getirilmesi adına; tarafınızca yetki verilmiş vekil ve temsilcilerinize

Haklarınız Nelerdir?

  • Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bu nedenle kişisel verilerinizde bir değişiklik meydana geldiğinde lütfen bize bildiriniz. Aksi halde, sistemlerimizde tuttuğumuz verilerdeki yanlışlıklardan sorumlu olmayacağımızı bildiririz. KVKK’nın “İstisnalar” başlıklı 28. maddesinde öngörülen haller saklı kalmak kaydıyla, Kanun’un 11. maddesi çerçevesinde haklarınız;

Şirketimize başvurarak, kişisel verilerinizin;

a) işlenip işlenmediğini öğrenme
b) kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
c) kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç) kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
d) kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme,
e) Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
f) kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
g) kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
ğ) kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

  • Kanun kapsamındaki haklarınız ile ilgili başvuru ve taleplerinizi www.www.happykalkan.com internet sitemizde yer alan başvuru formu (link eklenecek) linkinden ulaşabileceğiniz başvuru formu ile yazılı olarak iletmeniz gerekmektedir.

Başvurunuzu aşağıdaki kanallardan birini kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz:

  • Başvuru formu ve kimliğinizi teyit edici belgeler ile birlikte Kumbahçe, Atatürk Cd. No:187, 48400 Bodrum/Muğla adresinde Şirketimize bizzat başvurabilirsiniz,
  • Başvuru formunu noter aracılığıyla Şirketimize iletebilirsiniz,
  • Güvenli elektronik veya mobil imzanız ile imzalanmış başvuru formunuzu Şirketimizin( kep adresi yazılacak) e-posta adresine iletebilirsiniz,
  • Başvuru formunuzu Şirketimize daha önce bildirmiş olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı olan e-posta adresiniz üzerinden (kep adresi yazılacak )e-posta adresine iletebilirsiniz
  • Kimlik tespit ve teyit işlemlerinin yapılması suretiyle, Kanun ve ilgili mevzuatta belirtilen diğer usuller ile Kurul’un belirlediği/belirleyeceği başka bir yöntem ile tarafımıza başvurabilirsiniz.
  • Kullanıcı/Kullanıcılar/Veri Paylaşan Kişiler, Şirketimiz web sitesinde veya fiziki ortamlarında Kişisel Veri Koruma Kanunu tahtında işlem yapmadan önce Şirketimiz web sitesinde yer alan ve yukarıda belirtilen Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme Metnini ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasını okuduklarını, bu metinlerde belirtilen tüm hususlara uyacaklarını, web sitesinde yer alan/fiziki olarak sağlanan içeriklerin ve Şirketimize ait tüm elektronik/fiziki ortam ve bilgisayar/arşiv kayıtlarının Hukuk Muhakemeleri Kanunu m. 193 uyarınca kesin delil sayılacağını gayrikabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt etmişlerdir.

ÇEREZ POLİTİKASI

Happy Kalkan Hotel İşletmeleri – Happy Kalkan Hotel ve ortaklarımız, çevrimiçi deneyiminizi geliştirmek için “çerez” (cookie), “web işaretçileri” (web beacon) ve diğer takip teknolojilerini kullanmaktadır. Çerezler, tercihlerinizi kaydetmek için bilgisayarınızdaki tarayıcıda tutulan metin dosyalarıdır.  Happy Kalkan Hotel Hizmet ve İnternet kullanımını anlamak ve Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarındaki ürün, içerik, teklif veya hizmetleri iyileştirmek veya size özel hale getirmek için çerezler ve diğer takip teknolojilerini kullanır.

Örneğin Happy Kalkan Hotel İşletmeleri – Happy Kalkan Hotel turizm ve işletme sektörlerde konaklama hizmetlerindeki deneyiminizi size uyarlamak  için şifre ile korunan alanlarda şifrenizi kaydetmek ve alışveriş sepetlerini kullanabilmenizi sağlamak için çerez kullanabiliriz .

Happy Kalkan Hotel İşletmeleri – Happy Kalkan Hotel çerezleri 4 farklı kategoriye ayırmaktadır:

    Kesinlikle Gerekli Çerezler

a) Bu çerezleri size Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarında minimum seviyede hizmet vermek için kullanıyoruz
b) Bu çerezleri Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarındaki güvenliği artırmak için kullanıyoruz
c) Bu çerezler zorunludur ve Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarından kaldırılamaz
d) Genellikle, tarayıcınızdan istediğiniz zaman çerezleri devre dışı bırakabilirsiniz

   Performans Çerezleri

a) Happy Kalkan Hotel mantıksal analiz, açılan anket pencereleri, genel performans ve bulunabilirlik takibi ile çevrimiçi olarak sunduğumuz hizmetleri iyileştirmek için performans çerezlerini kullanır
b) Bu çerezler isteğe bağlıdır ve bu sayfanın üstündeki çerez ayarları iletişim kutusundan kaldırılabilir

    İşlevsel Çerezler

a) Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarımızı tekrar ziyaret ettiğinizde oturum açma kimlik bilgilerinizi hatırlamak için işlevsel çerezler kullanır
b) Bu çerezleri ayrıca yaptığınız bazı seçimleri hatırlayarak (örneğin konaklama tercihleri ve satın alma bölümündeki taksit veya nakit ödeme seçiminizi) kullanıcı deneyiminizi iyileştirmek için de kullanıyoruz
c) Bu çerezler isteğe bağlıdır ve bu sayfanın üstündeki çerez ayarları iletişim kutusundan kaldırılabilir

    Hedefleme/Takip Çerezleri

a) Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarında en gelişmiş deneyimi sağlamak için hazırlanan bu çerezler, Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarında hangi sayfaları ziyaret ettiğinizi kaydetmek veya size “en yakın Happy Kalkan Hotel bayisini bulma” gibi bölgesel hizmetler sunmak için kullanılır. Bu da Happy Kalkan Hotel İnternet sayfaları dışında İnternet sayfalarını ziyaret ederken size özel reklamlar almanıza neden olabilir
b) Bu çerezler isteğe bağlıdır ve çerez alanından veya bu sayfanın üstündeki iletişim kutusundan açık bir şekilde kabul edilmelidir

Happy Kalkan Hotel, üçüncü şahıs hizmet sağlayıcılarımız veya ortaklarımız da ziyaret ettiğiniz diğer İnternet sayfalarında gösterilen reklamların performansını yönetmek veya ölçmek için çerez veya başka takip teknolojileri kullanabilir. 
Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarını kayıtlı bir kullanıcı olarak veya başka şekilde ziyaret ederek, etkinliklerinizi ve hizmet ve işlevleri kullanma şeklinizi yukarıda bahsedilen teknolojiler ve gelecekte geliştirilebilecek benzer teknolojiler ile takip ettiğimizi biliyor ve bize bunun için izin vermiş oluyorsunuz. 
Üçüncü şahıslar Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarımızı ziyaret ettiğinizde kendi takip teknolojilerini kurabilir ve bunlara erişebilirler Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarını kullandığınızda zaman içinde ve farklı İnternet sayfası veya uygulamalar arasında siz ve çevrimiçi etkinlikleriniz hakkında bilgilere erişebilirler. Bu tip takip teknolojilerini nasıl kullanacaklarını kontrol edemeyiz ve kendi gizlilik kuralları bulunmaktadır.

Çerezleri Devre Dışı Bırakma

Çoğu İnternet tarayıcısı, çerezleri kabul edecek şekilde ayarlanmıştır. Tarayıcınızı bazı çerezleri kabul etmeden önce sizi uyaracak veya bazı çerezleri reddedecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Ancak İnternet tarayıcınızda çerez kullanımını devre dışı bırakırsanız Happy Kalkan Hotel İnternet sayfalarındaki bazı özellikleri kullanmanız zorlaşabilir veya bu özellikler doğru çalışmayabilir.

Address

Kalkan Mahallesi, Akdeniz Cad.
No:49 Kaş / Antalya

Hotel Contact

follow us

Copyright© HAPPY Kalkan 2022. All Rights Reserved.